Iliescu spune că în PSD s-a discutat pregătirea unor date pentru contestaţie

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, înainte de a pleca de la sediul partidului, unde se află liderii partidului, inclusiv Mircea Geoană, că nu s-a luat nicio decizie cu privire la posibilitatea ca PSD să conteste rezultatul alegerilor.

24 afișări
Imaginea articolului Iliescu spune că în PSD s-a discutat pregătirea unor date pentru contestaţie

Iliescu spune că în PSD s-a discutat pregătirea unor date pentru contestaţie (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Iliescu a spus că liderii PSD au punctat câteva lucruri în şedinţa informală de luni dimineaţă, printre care "pregătirea inclusiv a unor date necesare pentru contestaţie".

Întrebat dacă s-a luat o decizie în acest sens, preşedintele de onoare al PSD a precizat că o concluzie va fi luată la Comitetul Executiv de la ora 17.00.

Traian Băsescu a obţinut 50,37% din voturi, în timp ce Mircea Geoană a obţinut 49,62% din voturi, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, la ora 11.00, de Biroul Electoral Central (BEC), după centralizarea voturilor din 99,13% din secţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici