„Imnul plagiatorilor”, la Palatul Cotroceni, pentru ca Iohannis să îl demită pe Bode

  • Zeci de membri Declic, i-au cerut, joi, preşedintelui Klaus Iohannis să îl demită pe ministrul Lucian Bode, după ce Universitatea Babeş-Bolyai a stabili că ministrul de Interne, a plagiat.
  • Protestatarii au cântat imnul plagiatorilor, „Plagiamus igitur”.
461 afișări
Imaginea articolului „Imnul plagiatorilor”, la Palatul Cotroceni, pentru ca Iohannis să îl demită pe Bode

Imnul „Plagiamus igitur”, a fost modificat după Gaudeamus igitur.

„Arată cum s-a transformat proiectul de suflet al preşedintelui, din România educată în România plagiată”, spun membrii Declic prezenţi la protest.

Aceştia au scandat: „Bode a plagiat şi trebuie revocat”; „România Educată , nu România plagiată” şi „Bode, demisia!”.

„Până acum, la Cotroceni s-au auzit doar greierii. Aşa că puţină gălăgie sperăm că îl va trezi pe preşedinte. Îi cerem să nu uite că, în 2019, susţinea că niciun plagiator nu poate face parte din Guvern. Azi pare că regula e fix invers: dacă ai plagiat prinzi un loc ca ministru. Îi solicităm să îl revoce din funcţie pe ministrul Lucian Bode, plagiator dovedit”, a declarat Ana Racheleanu, campaigner Declic

Versurile imnului „Plagiamus Igitur” au fost compuse cu ajutorul unui umorist, spun cei de la Declic.

Acţiunea Declic vine ca urmare a deciziei Universităţii Babeş-Bolyai, care a stabili că ministrul de Interne, Lucian Bode, a plagiat în teza de doctorat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici