Video INCIDENT la instanţa supremă. Protestatar: Am foaie şi pix, semnaţi demisia? / Dragnea: Cred că doriţi demisia mea din viaţă

Câteva persoane l-au aşteptat, marţi, pe Liviu Dragnea la instanţa supremă, la finalul şedinţei dăruindu-i un cartonaş galben cu mesajul #rezist. Una dintre femei l-a întrebat dacă demisionează din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, spunându-i că i-a pregătit foaie şi pix.

6464 afișări

"Am foaie şi pix, semnaţi demisia? În sala v-am întrebat dacă vă daţi demisia şi m-aţi întrebat: acum sau după? V-am pregătit o coală şi un pix", i-a spus lui Liviu Dragnea unul dintre protestatarii care l-au aşteptat la sediul ÎCCJ.

În replică, preşedintele PSD i-a spus femeii : "Doamnă, cei din spatele dumneavoastră nu doresc demisia mea dintr-o funcţie anume. Nu mi-aţi spus din ce funcţie. Cred că dumneavoastră doriţi demisia mea din viaţă".

"În primul rând din funcţa de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Nu. Ştiţi de ce nu? Pentru că îmi doresc o partidă de pescuit cu dvs.", a continuat femeia.

"Sunt foarte mulţi din cei care vă susţin care încep să fie din ce în ce mai deranjaţi că eu de mult timp spun adevărul despre ceea ce se întâmplă în România, despre bani străini care instră în România , despre români care sunt finanţaţi , despre oameni care fac foarte mult rău acestei ţări. Răspunsul este nu", a mai spus preşedintele PSD.

Un alt protestatar i-a înmânat preşedintelui PSD un carton cu mesajul #rezist, spunându-i: "Am şi eu un cadou pentru domnul preşedinte, dacă se poate. Am văzut că aţi postat, oricum, pe pagina de Facebook. Sunteţi cel mai rezistent membru al USL pentru că ceilalţi au fost exmatriculaţi. Felicitări pentru rezistenţă", preşedintele PSD replicând : "Sunteţi colegă cu domnul Victor Ponta, înţeleg. Îl citaţi".

Întrebat de jurnalişti cum răspunde atacurilor lui Victor Ponta, Dragnea a spus: "Ţelul meu în viaţă nu este să conversez cu Victor Ponta în fiecare zi. Îndrăznesc din când în când să nu îi răspund."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici