Însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti s-a întâlnit cu Ponta şi cu noul ministru al Economiei

Însărcinatul cu afaceri al misiunii diplomatice SUA la Bucureşti, Duane Butcher, s-a întâlnit, joi, atât cu premierul Victor Ponta, dar şi cu noul ministru al Economiei, Andrei Gerea, au declarat agenţiei MEDIAFAX reprezentanţii ambasadei americane la Bucureşti.

476 afișări
Imaginea articolului Însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti s-a întâlnit cu Ponta şi cu noul ministru al Economiei

Duane Butcher (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Aceştia au mai comunicat doar că oficialul SUA a discutat cu premierul şi ministrul Economiei "aspecte bilaterale".

În luna decembrie, după ce ambasadorul american Mark Gitenstein şi-a încheiat mandatul în România, Duane Butcher, adjunctul şefului misiunii diplomatice a SUA, a devenit Însărcinatul cu afaceri al misiunii diplomatice a SUA. El ocupă această funcţie până la sosirea noului ambasador al SUA în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici