Întâlnire la GUVERN între liderii coaliţiei de guvernare Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi premierul Dăncilă: Rectificarea bugetară amânată pentru 14 august - surse

Liderii PSD şi ALDE, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au participat, joi, la Palatul Victoria, la discuţii cu premierul Viorica Dăncilă, tema fiind rectificarea bugetară pe care Executivul intenţionează să o opereze, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

2080 afișări
Imaginea articolului Întâlnire la GUVERN între liderii coaliţiei de guvernare Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi premierul Dăncilă: Rectificarea bugetară amânată pentru 14 august - surse

Întâlnire de ultimă oră la GUVERN. Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, discuţii cu premierul Dăncilă

Rectificarea bugetară a fost amânată pentru 14 august, urmând ca proiectul să fie pus în dezbatere publică joi seara sau vineri dimineaţa, au declarat surse guvernamentale pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, proiectul urmează să fie dezbătut la jumătatea lunii august.

Joi, la Palatul Victoria, liderii coaliţiei- Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu- au discutat cu premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Finanţelor despre prima rectificare din acest an.

Discuţii pe acest subiect au avut loc şi la începutul acestei săptămâni.

”Doamna prim ministru i-a invitat pe domnii Dragnea şi Tăriceanu pentru o discuţie pe tema rectificării”, au declarat surse guvernamentale pentru MEDIAFAX.

La discuţii a participat şi ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, dar şi vicepremierii Paul Stănescu şi Viorel Ştefan.

Începând cu ora 13.00 este programată şi şedinţa de Guvern, dar pe ordinea de zi nu apare proiectul privind rectificarea.

Discuţii privind prima rectificare din acest an au avut loc şi în cursul zilei de luni, atunci când Viorica Dăncilă i-a convocat pe miniştri la o întâlnire. În paralel cu această întâlnire de la Guvern, liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, s-au întâlnit în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici