Iohannis: A venit momentul ca tinerii să se simtă reprezentaţi de actuala clasă politică

Preşedintele Klaus Iohannis a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat tinerilor însoţit de o fotografie în care apare împreună cu soţia sa şi un grup de elevi.

1278 afișări
Imaginea articolului Iohannis: A venit momentul ca tinerii să se simtă reprezentaţi de actuala clasă politică

Klaus Iohannis(Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Tinerii sunt cei care vor să schimbe lucrurile şi au energia să facă asta. Sunt generaţia care, dacă vrem să schimbăm România, va face această schimbare. A venit momentul ca aceştia să se simtă reprezentaţi de actuala clasă politică şi de preocupările politicienilor", se spune în postarea de pe contul lui Iohannis.

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, şi elevii săi de clasa a IX-a de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu s-au aflat, joi, într-o excursie la Bucureşti, unde au vizitat Palatul Parlamentului, precum şi Muzeul Cotroceni.

Carmen Iohannis, care este profesoară de limba engleză, şi-a adus elevii a căror dirigintă este într-o excursie în Capitală.

Soţia preşedintelui şi elevii săi de clasa a IX-a au vizitat Muzeul Cotroceni, dar şi Palatul Parlamentului, unde joi activitatea parlamentară s-a desfăşurat doar în comisii, vizita acesteia nefiind anunţată oficial.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici