Iohannis: Aderarea la spaţiul Schengen va continua să fie un obiectiv al perioadei următoare

Preşedintele Iohannis le-a spus diplomaţilor, cu prilejul Reuniunii Diplomaţiei, că aderarea la spaţiul Schengen va continua să fie un obiectiv al perioadei următoare, arătând că e important să se reafirme că includerea României în acest spaţiu va contribui la întărirea securităţii frontierelor UE.

409 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Aderarea la spaţiul Schengen va continua să fie un obiectiv al perioadei următoare

Klaus Iohannis (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Aderarea la spaţiul Schengen va continua, desigur, să fie un obiectiv al perioadei următoare", a spus şeful statului,
în discursul susţinut cu ocazia primirii şefilor misiunilor diplomatice ale României în străinătate la lucrările Reuniunii Anuale a Diplomaţiei Române.

"Dincolo de îndeplinirea condiţiilor aferente, este important să reiterăm că includerea României în acest spaţiu va contribui la întărirea securităţii frontierelor externe ale Uniunii", a mai spus Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici