Iohannis, despre măsurile fiscale: Este un pas în direcţia bună

Este un pas în direcţia bună, a fost răspunsul preşedintelui Klaus Iohannis la o întrebare referitoare la eficienţa măsurilor fiscale anunţate de Guvern.

381 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre măsurile fiscale: Este un pas în direcţia bună

„Este un pas în direcţia bună, trebuie să vedem lucrurile aşa cum sunt. Că acum nu se vor rezolva toate probleme sistemice acumulate în 30 de ani este iarăşi un lucru care e uşor de înţeles. Dar paşi trebuie făcuţi, nu putem să continuăm să ne facem că bani publici sunt de multe ori cheltuiţi fără o eficienţă foarte mare, nu putem să închidem ochii la evaziunea fiscală şi nu putem să lăsăm anumite resurse care ar trebui să fie disponibile pentru bugetul local să nu fie folosite. Cum se face asta, sigur este o artă pe care trebuie să o descopere Guvernul şi să vină cu acele măsuri care rezolvă problema şi pe termen scurt, dar care rezolvă şi problemele sistemice”, a declarat preşedintele.

El spune că proiectul poate fi amendat.

„După părerea mea este un prim pas care se face şi după ce acest proiect va fi dezbătut va ajunge în Parlament, unde iarăşi sunt posibile îmbunătăţiri, adaptări şi aşa mai departe. Chiar şi în procedură de angajare a răspunderii sunt posibile amendamente dacă sunt găsite necesare. Să pornim de la premisa că unele probleme îşi găsesc acum o soluţie şi să mergem mai departe”, a adăugat Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici