Iohannis recheamă în ţară mai mulţi ambasadori, inclusiv diplomaţii din Ucraina şi ONU. Lista completă

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri mai multe decrete pentru rechemarea în ţară a mai multor ambasadori, printre care şefii Delegaţiilor Permanente pe lângă ONU şi Consiliul Europei, Ion Jinga şi Răzvan Victor Rusu, dar şi ambasadorul României în Ucraina, Cristian Leon Ţurcanu.

5255 afișări
Imaginea articolului Iohannis recheamă în ţară mai mulţi ambasadori, inclusiv diplomaţii din Ucraina şi ONU. Lista completă

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele prin care îl recheamă în ţară pe Ion Jinga, din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar, reprezentant permanent al României pe lângă Organizaţia Naţiunilor Unite de la New York, pe Răzvan-Victor Rusu din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar, şef al Misiunii Permanente a României pe lângă Consiliul Europei de la Strasbourg, precum şi pe Adrian Cosmin Vieriţa din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar, şef al Misiunii Permanente a României pe lângă Oficiul Naţiunilor Unite de la Geneva şi Organizaţiile Internaţionale cu sediul în Elveţia.

De asemenea, sunt rechemaţi Cristian-Leon Ţurcanu, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Ucraina, Daniel Ioniţă, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Moldova, Iulian Buga, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Suediei, Sorin Vasile Moldovan, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Turkmenistan, Florin Marius Tacu, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Singapore, Adrian Măcelaru, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Emiratele Arabe Unite şi în Regatul Bahrain, cu reşedinţa la Abu Dhabi şi Mihail Constantin Coman,ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Sultanatul Oman, cu reşedinţa la Riad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici