Iohannis, şedinţă foto la Cotroceni în plin scandal legat de crimele de la Caracal | FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis a realizat o şedinţă foto la Palatul Cotroceni, potrivit mesajului şi a pozelor postate de fotograful Simion Buia, pe pagina sa de Facebook.

20281 afișări
Imaginea articolului Iohannis, şedinţă foto la Cotroceni în plin scandal legat de crimele de la Caracal | FOTO

Iohannis, şedinţă foto la Cotroceni în plin scandal legat de crimele de la Caracal | FOTO

"Sunt un om norocos. În ultima vreme am întâlniri remarcabile. Deseori o duc şi pe Martha cu mine, să înveţe, să înţeleagă, să-şi amintească. În definitiv suntem ce sunt amintirile noastre. Deunăzi am avut un shooting cu preşedintele României. Martha a vorbit în limba germană cu domnul Iohannis, au comunicat foarte bine, despre şcoală, despre viaţă. Apoi Martha a pus Jazz pe telefonul mobil, ca să spargă liniştea Cotrocenilor, iar eu am încins blitzul… A ieşit bine.
Dacă ar fi să descriu experienţa mea într-un singur cuvânt, ar fi - empatie.
Uneori există pur şi simplu “chimie” între oameni, indiferent de vârstă, statut, funcţie.
Îmi iubesc meseria, îmi ador fiica, vă îndemn să ieşiţi la vot!", a scris fotograful Simion Buia, pe Facebook.

Duminică dimineaţa postarea a fost ştearsă.

Şedinţa foto are loc în plin scandal legat de neputinţa unui sistem de a proteja şi salva un copil de 15 ani, care a reuşit să îşi anunţe propria răpire la 112.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că am ajuns la cazul Caracal pentru că guvernele din ultimii ani au umplut ţara de incompetenţi şi slugi, acuzând că principalul scop a fost de deschidere a porţilor închisorilor.

Iohannis a mai spus că rapoartele STS şi MAI pe cazul Caracal, prezentat în CSAT, au arătat deficienţe grave, inclusiv atitudinea refractară a lucrătorilor poliţiei faţă de victimă, preşedintele catalogând întârzierile drept "criminale".

Taguri:
iohannis,
caracal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici