Ion Cristoiu: Ciucă şi Ciolacu se bazează pe bani din viitor pentru mărirea pensiilor. De unde ştiu că vor veni?

  • Ion Cristoiu: Eu cred că liberalii nu au nicio strategie. Astăzi s-a produs eşecul. Nicolae Ciucă s-a situat pe poziţia electoratului lor. Şi, timp de o săptămână, el şi cu Marcel Boloş ne-au zis nu sunt bani (pentru mărirea pensiilor). Deci, teoretic, nu acceptau legea.
  • Ion Cristoiu: Ciolacu şi Ciucă ne anunţă că acum fac legea pentru combaterea evaziunii fiscale. Probabil că va ieşi mâine şi va spune aşa: am găsit sursa pentru bani. (...) pentru că vom face noi o lege a combaterii evaziunii fiscale, o trecem prin Parlament, e promulgată şi legea asta ne aduce banii de pensii.
  • Ion Cristoiu: Au ajuns la concluzia că avem evaziune fiscală şi dacă facem legea asta foarte dură vor veni banii. Doamne fereşte, staţi puţin, că sunt pensionar. Doar nu ne dau pensiile din banii care sunt virtuali. Ei nu există! Sau ne trimit, pe noi, pensionarii, să-i recuperăm de la evazionişti.
931 afișări
Imaginea articolului Ion Cristoiu: Ciucă şi Ciolacu se bazează pe bani din viitor pentru mărirea pensiilor. De unde ştiu că vor veni?

Publicistul Ion Cristoiu afirmă că anunţul PNL, după şedinţa de luni a coaliţiei, că va susţine noua lege a pensiilor, deşi timp de o săptămână a combătut-o pe motiv că nu sunt bani pentru creşterea pensiilor cu 40%, arată un eşec al liberalilor care nu au nicio strategie în relaţia cu PSD.

Ion Cristoiu spune că PNL nu trebuia să accepte noua lege a pensiilor care intră la vot rapid în Parlament, în condiţiile în care, oficial, nu a fost indicată nicio sursă de finanţare pentru mărirea pensiilor.

“Eu cred că liberalii nu au nicio strategie. Astăzi s-a produs eşecul. Nicolae Ciucă s-a situat pe poziţia electoratului lor. Şi, timp de o săptămână, el şi cu Marcel Boloş ne-au zis nu sunt bani (pentru mărirea pensiilor). Deci, teoretic, nu acceptau legea. Şi acum vine şi spune că s-au găsit bani?”, a afirmat publicistul luni seara, la emisiunea Gândurile lui Cristoiu, de la Aleph News.

Ion Cristoiu mai spune că Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu mizează pe legea de combatere a evaziunii fiscale, anunţată încă din luna august şi readusă luni în atenţie de şeful Guvernului, ca soluţie de finanţare pentru majorarea pensiilor cu 40%.

“Ciolacu şi Ciucă ne anunţă că acum fac legea pentru combaterea evaziunii fiscale. Probabil că va ieşi mâine şi va spune aşa: am găsit sursa pentru bani. (...) Vom avea bani de mărirea pensiilor pentru că vom face noi o lege a combaterii evaziunii fiscale, o trecem prin Parlament, e promulgată şi legea asta ne aduce banii de pensii. Dar întâi facem legea pensiilor”, a susţinut publicistul.

Ion Cristoiu este însă sceptic că adoptarea legii privind combaterea evaziunii fiscale va aduce bani la buget pentru majorarea pensiilor.

“De unde ştiţi că vor veni banii? Deci banii sunt în viitor. Jur că asta a fost. De aceea amândoi insistă pe legea asta. Au ajuns la concluzia că avem evaziune fiscală şi dacă facem legea asta foarte dură vor veni banii. Doamne fereşte, staţi puţin, că sunt pensionar. Doar nu ne dau pensiile din banii care sunt virtuali. Ei nu există! Sau ne trimit, pe noi, pensionarii, să-i recuperăm de la evazionişti”, a mai spus, ironic, publicistul.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici