Video Jandarmii şi protestatarii au fugit spre Dăncilă. VIZITĂ cu probleme pentru premier, la Cluj. Organizatorii au schimbat rapid locaţia, după ce au văzut manifestaţia

Premierul Viorica Dăncilă era aşteptată cu proteste în faţa Casei de Cultură din Cluj-Napoca, unde urma să participe la o întâlnire cu primarii şi consilierii PSD Cluj. Organizatorii au schimbat, însă, locaţia întâlnirii.

35892 afișări

Peste o sută de persoane s-au adunat, joi la prânz, în faţa Casei de Cultură din Cluj-Napoca, unde Viorica Dăncilă urma să participe la o întâlnire cu primarii şi consilierii PSD Cluj.

Protestatarii au scandat „Casa de cultură, nu de impostură”, „Noi nu vom fi conduşi de hoţi”, „Ne e silă de Dăncilă” şi „Vrem inteligenţă, nu incompetenţă”.

Surse politice au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că organizatorii întâlnirii au schimbat locaţia de teama huiduielilor, astfel că premierul Dăncilă, însoţită de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, au ajuns la noua locaţie.

Aici, Viorica Dăncilă nu a făcut declaraţii.

Intervenţie a jandarmilor la vizita premierului, după ce protestatarii au fugit spre ea

Jandarmii clujeni au intervenit blocând accesul în curtea Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde premierul Viorica Dăncilă a intrat pe o uşă laterală, iar peste 100 de protestatari au fugit în direcţia intrării respective.

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns la Institutul de Oncologie din Cluj-Napoca, dar a intrat pe o curte laterală, deoarece la intrarea principală se adunaseră peste 100 de protestatari.

Când au aflat că premierul a ajuns în spital pe o cale de acces laterală, protestatarii au fugit în direcţia acesteia, strigând „Demisia”, „Jos Guvernul”, „Noi nu vrem să conduşi de hoţi” şi „Ne e silă de Dăncilă”.

Unul dintre protestatari a aruncat în direcţia premierului cu un sul de hârtie igienică .

Jandarmii au intervenit şi au blocat accesul în curte.

De asemenea, la intrarea din faţă a Institutului Oncologic Cluj-Napoca, jandarmii au încercat să confişte un banner de la un protestatar, însă s-a produs o busculadă, iar persoanele prezente au huiduit şi au scandat „Jandarmeria apără hoţia", sărind în apărarea acestuia.

În cele din urmă, jandarmii i-au lăsat bannerul proprietarului.

Protestatarii s-au împărţit în două grupuri pentru a supraveghea toate ieşirile din curtea Institutului, iar o asistentă a afişat la un geam un banner cu mesajul „Condiţii decente de muncă, locuri de muncă".

 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici