Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, după ce Orban a criticat CCR: „Realizezi că România trebuie sa îşi schimbe denumirea în Republica Securistan”

  • Judecătoarea Mădălina Afrăsinie critică declaraţiile premierului Ludovic Orban la adresa CCR
  • Magistratul atrage atenţia că astfel de declaraţii ar fi trebuit urmate de o demisie
  • „Realizezi ca România trebuie sa îşi schimbe denumirea în Republica Securistan!”, spune judecătoarea
3379 afișări
Imaginea articolului Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, după ce Orban a criticat CCR: „Realizezi că România trebuie sa îşi schimbe denumirea în Republica Securistan”

Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, preşedintele Secţiei a VI-a Civilă de la Tribunalul Bucureşti, îl critică pe Ludovic Orban după ce acesta a spus că CCR "conţine oameni care nici măcar nu ar trebui şi nu ar avea dreptul să judece astfel de sesizări”.

„Realizezi ca România trebuie sa îşi schimbe denumirea în Republica Securistan! Într-o democraţie, asemenea declaraţii trebuiau urmate, în secunda 1, de o demisie! Dar cum demisia tine de onoare, iar onoarea este ceva perimat, aştept ca aplaudacii să ii ţină isonul şi sa înfiereze cu mânie securisto-proletară judecatorii CCR!”, spune magistratul.

Judecătoarea menţionează şi demiterea de la şefia DNA a Laurei Codruţa Kovesi.

„Şi pentru cei care se plâng ca demiterea fostului procuror şef DNA a reprezentat "întemnitarea" acestei unităţi de parchet, le reamintesc ca totul a început sa reintre în normal după pronuntarea deciziei nr.51, parcă, de aceeaşi înfierată CCR şi prin care unui serviciu de informatii i s-a spus ca este timpul sa nu se mai joace de-a organul de urmărire penală”, mai spune Mădălina Afrăsinie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici