Klaus Iohannis, ironizat de maghiari: Cum arată „Planul de furat Ardealul“. Pamflet inspirat din „La Casa de Papel“

  • Iohannis, ironizat pe Facebook de comunitatea maghiară, într-un pamflet inspirat de un serial Netflix
  • Planul ar urma să fie pus în practică în noaptea de 1 Decembrie de „ungurii rebeli“, „samuraii secui“ şi „hipsterii unguri“
  • Klaus Iohannis a afirmat că PSD se luptă în birourile secrete din Parlament ca „să dea Ardealul ungurilor”
27874 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, ironizat de maghiari: Cum arată „Planul de furat Ardealul“. Pamflet inspirat din „La Casa de Papel“

Iohannis, ironizat pe Facebook de comunitatea maghiară: „Planul de furat Ardealul“

Membrii comunităţii maghiare au început să distribuie pe Facebook un mesaj ironic la adresa preşedintelui Klaus Iohannis inspirat din serialul Netflix - „La Casa de Papel“.

Pamfletul este prezentat sub forma unui „Planul de furat Ardealul“ şi este însoţit de un afiş în care apar feţele mai multor lideri UDMR, printre care liderul Uniunii, Kelemen Hunor, afiş pe care este scris „Ardeal Heist, Casa de Werner, A Nagy Erdelyrablas“ – „An UDMR original series“.

Planul ar urma să fie pus în practică în noaptea de 1 Decembrie de „ungurii rebeli“, „samuraii secui“ şi „hipsterii unguri“.

Preşedintele Klaus Iohannis a atacat dur PSD pentru legea privind autonomia Ţinutului Secuiesc, afirmând că social-democraţii se luptă în birourile secrete din Parlament ca „să dea Ardealul ungurilor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici