Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Gabriel Vlase la şefia SIE după ”o analiză atentă”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că l-a propus pe Gabriel Vlase pentru şefia SIE în urma unei analize atente, ţinând cont de experienţă, de expertiză, de pregătire”, el precizând că nu a avut nicio discuţie pe această temă cu liderii PSD.

433 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Gabriel Vlase la şefia SIE după ”o analiză atentă”

Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Gabriel Vlase la şefia SIE după ”o analiză atentă”

”Printr-o analiză atentă. Am analizat candidaţii posibili pentru această preşedinţie, ţinând cont de experienţă, de expertiză, de pregătire. După finalizarea analizei l-am invitat pe dl. Vlase, i-am spus că analiza a condus la această oportunitate pentru diomnia sa şi i-am produs nominalizarea. A acceptat-o şi în această fază suntem acum”, a declarat preşedintele Iohannis.

El a mai spus că nu a discutat despre nominalizarea lui Gabriel Vlase pentru funcţia de director al SIE.

”A fost fix propunerea mea. Nu am avut niciun fel de discuţie cu PSD pe această temă”, a adăugat şeful statului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici