Klaus Iohannis, despre fondurile alocate României de UE: Pentru a atrage aceşti bani, e nevoie de un plan naţional

  • Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a susţinut o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, în legătură cu pachetul financiar alocat României de Comisia Europeană
  • Acesta a declarat că Executivul lucrează la un plan pentru atragerea fondurilor
406 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, despre fondurile alocate României de UE: Pentru a atrage aceşti bani, e nevoie de un plan naţional

Klaus Iohannis: Pentru a atrage aceşti bani, e nevoie de un plan national

Preşedintele României, Klaus Iohannis a avut la Palatul Cotroceni, o şedinţă pe tema fondurilor europene cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Viceprim-ministrul Raluca Turcan, Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, şi Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş.

Principalele declaraţii: 

Trebuie ca de data aceasta să fim pregătiţi să atragem aceştia bani.

Al doilea pachet financiar, de 34 de miliarde de euro, sunt destinaţi amelioării crizei, măsurilor de întărire a economiei, ca să îşi revină repede din acest şoc provocat de pandemie.

O parte din aceşti bani e posibil să fie disponibili din 2020. Trebuie să prezentăm Comisiei acest plan de relansare al economiei. Lucrăm la acest plan de câteva luni.

Acestea au fost veştile bune pe ziua de azi. Dar azi a fost prima zi cu peste 1.000 de noi cazuri de infectare. Avem şi o lege a carantinei. Dar nicio lege nu opreşte boala.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici