„La o cafea cu prietenii!”. Ministrul Bădălău a postat o fotografie în care apare alături de Dumitru Buzatu şi disidentul Paul Stănescu

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a postat, vineri, pe Facebook, o fotografie în care apare alături de fostul vicepremier Paul Stănescu şi de Dumitru Buzatu, despre care afirmă că îi sunt ”prieteni”.

1786 afișări
Imaginea articolului „La o cafea cu prietenii!”. Ministrul Bădălău a postat o fotografie în care apare alături de Dumitru Buzatu şi disidentul Paul Stănescu

Ministrul Bădălău a postat o fotografie în care apare alături de disidentul Paul Stănescu şi Dumitru Buzatu

”La o cafea cu prietenii!”, este textul care însoţeşte fotografia în care ministrul Economiei apare alături de Paul Stănescu şi de Dumitru Buzatu.

Paul Stănescu a demisionat pe 26 noiembrie 2018 din funcţiile de vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale, pe care le avea în Guvernul Dăncilă.

”Am spus-o şi o repet: sunt un om de onoare, responsabil şi implicat, nu am urmărit niciun interes personal şi nu m-am agăţat niciodată de vreun scaun! Referitor la mandatul meu de ministru, vreau să spun că l-am acceptat cu greu, la insistenţele conducerii partidului, dar, atât timp cât am ocupat această funcţie, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a-mi exercita atribuţiile la minister cu responsabilitate şi implicare, în aşa fel încât nimeni să nu aibă ce să-mi reproşeze!", arăta Stănescu într-un comunicat de presă.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, anunţase cu o săptămână înainte că social democraţii au cerut, în sedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, demisia de onoare a miniştrilor Paul Stănescu şi Lucian Şova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici