Lavinia Şandru va candida ca independent în colegiul 22 – Cotroceni

Deputatul Lavinia Şandru a anunţat, marţi, că îşi va depune candidatura ca independent pentru Colegiul de deputat 22 – Cotroceni, după ce a demisionat din PIN, unde era prim-vicepreşedinte, şi a afirmat că intenţionează să ducă în viitorul Parlament spiritul partidului.

77 afișări
Imaginea articolului Lavinia Şandru va candida ca independent în colegiul 22 – Cotroceni

Lavinia Şandru va candida ca independent în colegiul 22 – Cotroceni (Imagine: Mediafax Foto)

"Am să candidez ca independentă pentru un fotoliu de deputat. Voi fi susţinută de PIN, dar candidatura mi-o depun ca independentă. Pe lângă cei de la PIN, voi mai fi susţinută de toţi cei care au încredere în mine, de către toţi cei pe care i-am ajutat prin activitatea pe care am avut-o şi, cu siguranţă, cei care-şi pun speranţa că-i voi ajuta prin ceea ce voi face pe viitor. Am făcut foarte multe lucruri care, acum, mă vor ajuta să obţin 50%+1 din voturi', a declarat, într-o conferinţă de presă, Lavinia Şandru.

Ea va candida în colegiul uninominal de deputat 22 – Cotroceni, din sectorul 5 al Capitalei.

"Candidez în acest colegiu pentru că acolo sunt oameni civilizaţi, care pun mai mult preţ pe şcoală decât pe bani, care pun mai mult preţ pe muzica bună decât pe manele. Am văzut cam care sunt potenţialii mei contracandidaţi, dar nu am cum să nu văd că sunt favorită", a explicat Şandru.

Ea a explicat că va participa la cursa electorală din postura de candidat independent deoarece PIN nu are puterea de a obţine trei senatori şi şase deputaţi, pentru a putea deveni partid parlamentar.

Totodată, ea a mai spus că şi-a depus demisia din PIN şi că preşedintele formaţiunii, Cozmin Guşă, i-a acceptat-o, dar că va primi sprijinul membrilor acestei formaţiuni politice.

"Îmi propun să duc în Parlament, mai departe, spiritul PIN – anticorupţie, oameni de calitate şi ofensivă împotriva inbecalizării", a mai spus Şandru.

Fostul prim-vicepreşedinte al PIN a afirmat că îşi va face blog pentru a dialoga cu cetăţenii cu drept de vot din colegiul în care candidează, dar că, până atunci, corespondează prin intermediul poştei electronice cu aceştia.

Lavinia Şandru a strâns peste 2.300 de semnături de susţinere a candidaturii sale.

În Colegiul 22 vor mai candida Corneliu Ciontu (PSD-PC), Alina Gorghiu (PNL) şi Elena Munteanu (PDL).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici