Lăzăroiu: Sassu vrea să oganizeze o dezbatere paralelă cu cea de la Parlament

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, membru în staff-ul de campanie al lui Traian Băsescu, l-a acuzat, joi, pe preşedintele TVR, Alexandru Sassu, că doreşte organizarea, vineri, în paralel cu dezbaterea din Parlament, a unei altei dezbateri pentru a nu transmite în direct evenimentul.

15 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu: Sassu vrea să oganizeze o dezbatere paralelă cu cea de la Parlament

Preşedintele TVR, Alexandru Sassu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Din câte am înţeles, directorul general al TVR, Alexandru Sassu, după ce ieri (miercuri - n.r.) nu şi-a făcut datoria faţă de public şi a intrat în jocuri politice s-a hotărât ca vineri să organizeze o dezbatere în paralel cu cea de la Parlament, în aşa fel încât să găsească un motiv de a nu transmite în direct această confruntare a primilor trei candidaţi", a declarat Lăzăroiu, pentru MEDIAFAX.

El a arătat că un motiv pentru care Alexandru Sassu nu ar dori să transmită în direct confruntarea Băsescu-Geoană-Antonescu este faptul că "preferatul" acestuia, Mircea Geoană, "previzibil va ieşi prost în această dezbatere".

"Un alt motiv ar fi ca electoratul candidaţilor de pe locul patru şi mai jos, care pot decide în turul doi, să nu îl vadă pe Mircea Geoană cât de slab este comparativ cu ceilalţi doi candidaţi", a mai susţinut Lăzăroiu.

Anterior, Lăzăroiu a declarat, joi, că staff-urile de campanie ale candidaţilor Traian Băsescu şi Crin Antonescu au stabilit organizarea unei dezbateri între primii trei candidaţi plasaţi în sondaje, la Palatul Parlamentului, organizată de IPP şi moderată de jurnalistul Robert Turcescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici