Liberalii raspund acuzaţiilor lui Băsescu

Vicepreşedintele liberal, senatorul Puiu Haşotti, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Traian Băsescu va avea „dreptul” să vorbească despre corupţie când va retroceda casa din Mihăileanu şi când dosarul Flota va avea o rezolvare corectă.

1 afișare
Imaginea articolului Liberalii raspund acuzaţiilor lui Băsescu

Liberalii raspund acuzaţiilor lui Băsescu

Vicepreşedintele PNL, deputatul Crin Antonescu, a declarat că este posibil ca anumite afirmaţii ale preşedintelui Traian Băsescu, făcute la Cluj Napoca, să fie adevărate, însă a adăugat că şeful statului este dator să dea “nume şi fapte”.

„Este posibil ca anumite lucruri din afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu să fie adevărate, dar e de datoria domniei sale să dea nume şi fapte. În al doilea rând însă, pentru a fi credibil în această luptă pentru schimbarea clasei politice, preşedintele ar trebui să dea înapoi casa însuşită ilegal în calitate de demnitar”, a precizat vicepreşedintele PNL.

De asemenea, el a adăugat că, tot pentru a fi credibil, Traian Băsescu ar trebui „să respecte legea”.

„Traian Băsescu ar trebui să nu ne mai sfideze pe toţi încălcând Constituţia prin participarea la campania electorală a unor partide şi, nu în ultimul rând, să fie capabil să le determine pe Roberta Anastase, Monica Ridzi şi Maria Petre să se prezinte la şedinţele Parlamentului European, măcar la cele în care se discută despre România”, a conchis Crin Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Cluj Napoca, la o manifestare electorală a PD, că un eşec major al actualei clase politice este legat de corupţia la nivel înalt, existând un sistem transpartinic care leagă politicieni de la UDMR de cei de la PSD şi de la PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici