Lider PSD, către Ghinea: Râde lumea de tine, omule!

Liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputaţilor, Alfred Simonis, îi ironizează pe Cristian Ghinea, pentru afirmaţia acestuia potrivit căreia USR a fost singurul partid care a tăiat pensii speciale în România: „Noroc cu legea iniţiată de PSD! Râde lumea de tine, omule”.

1640 afișări
Imaginea articolului Lider PSD, către Ghinea: Râde lumea de tine, omule!

Cristian Ghinea

„Noroc cu legea iniţiată de PSD! Aşa a putut şi Ghinea să elimine pensiile speciale ale parlamentarilor! Râde lumea de tine, omule! După ce că lansezi minciuni, mai şi strigi la cei care îţi atrag atenţia! Tu vorbeşti de pensii speciale?! Tu care ai fost în guvern şi te-ai luptat ca un erou ca să dai sporuri nesimţite de 50 % clientelei tale politice din minister?”, scrie pe Facebook Alfred Simonis.

Social-democratul spune că singurul lucru desfiinţat de Cristian Ghinea este bunul simţ

„Trezeşte-te! PS: Azi nu se mai învârtea nici Pământul dacă nu eraţi voi, useriştii”, conchide, ironic, Simonis.

Fostul ministru al Fondurilor Europene Cristian Ghinea a susţinut că USR a fost singurul partid care a tăiat pensii speciale în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
simonis,
ghinea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici