Liviu Dragnea despre numirea politică a prefecţilor: E o variantă; acum suntem într-o mare ipocrizie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat joi că modificarea legislaţiei în sensul instituirii numirii politice pentru prefecţie reprezintă o „variantă” la care este „posibil” ca actualul Guvern să ajungă, el arătând că actuala stare de fapt este una „ipocrită”.

1401 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea despre numirea politică a prefecţilor: E o variantă; acum suntem într-o mare ipocrizie

Liviu Dragnea despre numirea politică a prefecţilor: E o variantă; acum suntem într-o mare ipocrizie

Întrebat dacă intenţionează să schimbe legislaţia astfel încât prefecţii să fie numiţi politic, respectiv să fie membri de partid, Dragnea a răspuns: „După ce Guvernul se va ocupa de problemele urgente acum şi, în paralel, de legea bugetului, este posibil să ajungem la asta pentru că s-ar putea ca această măsură inclusă în strategia guvernului tehnocrat să fie bună”.

Dragnea a spus că Guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloş a „prins” acest lucru în strategia de reformă a administraţiei locale.

„Este o variantă. E foarte posibil să ajungem la concluzia asta pentru că de fapt suntem într-o mare ipocrizie cu prefecţii care, vezi Doamne, sunt funcţionari publici, dar de fapt sunt puşi politic”, a mai afirmat Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici