Liviu Dragnea, despre viitorul preşedinte executiv: Eu votez cu Valeriu Zgonea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că îşi menţine susţinerea pentru Valeriu Zgonea pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului şi că îl va vota pe acesta la congresul de duminică.

292 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, despre viitorul preşedinte executiv: Eu votez cu Valeriu Zgonea

Liviu Dragnea, despre viitorul preşedinte executiv: Eu votez cu Valeriu Zgonea (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează faptul că pentru postul de preşedinte executiv şi-a depus candidatura şi Constantin Niţă, Dragnea a spus că el nu s-a răzgândit. "Eu mi-am anunţat susţinerea pentru Valeriu Zgonea. O să-l votez", a precizat Dragnea.

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă s-a înscris vineri în competiţia pentru funcţia de preşedinte executiv al formaţiunii. El a declarat, vineri, la Parlament, că nu îi plac "candidaturile unice" şi trebuie să existe spirit competiţional în partid.

"Nu-mi place şi nu mi-au plăcut niciodată candidaturile unice, prin urmare este necesar să existe acest spirit competiţional, pe care eu l-am sprijinit în partid întotdeauna", a declarat Constantin Niţă, adăugând că, dacă va câştiga această funcţie, va renunţa la cea de preşedinte al PSD Braşov.

În replică, Valeriu Zgonea a declarat, vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional, legat de candidatura lui Constantin Niţă pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, funcţie pe care şi Zgonea o doreşte, că "a avea un contracandidat în politică este un lucru normal".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici