Liviu Dragnea îi cere lui Eugen Teodorovici să vină în coaliţie cu o analiză pe ANAF. Liderul PSD: Am tot sperat ca ANAF să controleze toate firmele. Merg ca pisicuţii la multinaţionale, dacă merg

Liderul PSD Liviu Dragnea îi cere ministrului de Finanţe Eugen Teodorovici să facă o analiză clară cu privire la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, spunând că instituţia tratează companiile româneşti ca fiind infractoare, în timp ce ocoleşte societăţile cu capital străin.

6053 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea îi cere lui Eugen Teodorovici să vină în coaliţie cu o analiză pe ANAF. Liderul PSD:  Am tot sperat ca ANAF să controleze toate firmele. Merg ca pisicuţii la multinaţionale, dacă merg

Dragnea: ANAF merge ca pisicuţii la multinaţionale. Ministrul să facă o analiză clară

"Am tot sperat că ANAF să controleze toate firmele, nu numai cu capital românesc. Cele cu capital străin trebuie să aibă acelaşi tratament, trebuie să respecte aceleaşi legi", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

"Merg ca pisicuţii la multinaţionale, dacă merg, la ANAF s-au tot schimbat conduceri, ministrul de Finanţe să facă o analiză", a mai spus liderul PSD.

Liderul social democraţilor spune că a discutat situaţia de la ANAF şi cu preşedintele ALDE, Călin Popescuc Tăriceanu.

"Ministrul de Finanţe să facă o analiză să o prezinte în coaliţie, nu acceptăm, am vorbit şi cu domnul Tăriceanu, nu acceptăm ca unii de la ANAF să creadă că firmele româneşti sunt infractoare şi trebuie lovite", a spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici