Liviu Dragnea: Important este să avem Guvernul până în Crăciun

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că preşedintele Traian Băsescu îl va desemna pe Victor Ponta premier în conferinţa de presă de la ora 12.00, el arătând că în foarte scurt timp trebuie construită formula guvernamentală, important fiind "să avem Guvern până la Crăciun".

387 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Important este să avem Guvernul până în Crăciun

Liviu Dragnea: Important este să avem Guvernul până în Crăciun (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eu cred că o să-l desemneze (pe Victor Ponta, n.r.) la 12.00, când iese domnul preşedinte Traian Băsescu, după care în foarte scurt timp trebuie construită formula guvernamentală. Trebuie să ne vedem azi să facem calendarul. Important este să avem Guvernul până în Crăciun", a spus Dragnea. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici