Liviu Dragnea, mesaj de pace către Gabriela Firea: Relaţia este în refacere

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sâmbătă, la Snagov, că relaţia cu Gabriela Firea este în refacere şi o discuţie în următoarea perioadă poate să fie benefică.

1569 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, mesaj de pace către Gabriela Firea: Relaţia este în refacere

Liviu Dragnea, mesaj de pace către Gabriela Firea: Relaţia este în refacere

"Relaţia este în refacere. Din partea mea e deschidere totală. Dacă eu sau PSD trebuia să facem ceva o să facem, dacă ea trebuia să facă ceva o să facă. Cred că o discuţie în perioada următoare nu poate decât să fie utilă", a spus Liviu Dragnea.

Anterior, în timpul discursului din faţa organizaţiei, liderul PSD a transmis un mesaj de pace.

"Ne luptăm cu o maşinărie infernală de manipulare care nici măcar nu e construită în România. Aveţi date, cifre doar să le spuneţi. Să uităm supărările şi divergenţele. Deasupra oricărui orgoliu, supărări este destinul acestei naţuni.şi forţa e dată de oameni şi unitatea partidului. Au încercat orice de atâta timp să ne dezbine. Faceţi un efort nu fiţi revanşarzi. Împotriva celor care au fost aici în conducere. Poate şi eu am greşit în relaţia cu Gabi Firea, poate şi ea a greşit, dar eu spun că mă interesează ca toţi cei care suntem în PSD să le ducem la capăt. Este peste orgoliile noastre. Cei care au urechi să audă îi aştept cu braţele deschise", a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea şi Gabriela Firea au ajuns la o relaţie tensionată la finalul anului trecut, atunci când Firea a şi fost catalogată de unii membri ca unul dintre puciştii care vrea să spargă partidul. Cei care au fost alături de ea la acea vreme (Marian Neacşu, Adrian Ţuţuianu) nu se mai află acum în rândurile PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici