Liviu Dragnea, prima declaraţie în conflictul premier-ministrul de Interne: Eu încă sper ca Mihai Tudose să rămână prim-ministru

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri la Bacău că speră ca Mihai Tudose să rămână premier, răspunzând astfel unei întrebări legate de declaraţiile din ultimele 24 de ore ale unor lideri social democraţi care spun că în CEx trebuie să se discute înlăturarea lui Tudose.

6742 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, prima declaraţie în conflictul premier-ministrul de Interne: Eu încă sper ca Mihai Tudose să rămână prim-ministru

Liviu Dragnea: Eu încă sper ca Mihai Tudose să rămână prim-ministru

"Eu încă sper ca Mihai Tudose să rămână premier", a declarat vineri Liviu Dragnea, aflat la Bacău, răspunzând astfel unei întrebări legate de afirmaţiile lui Cătălin Rădulescu privind posibila retragere a susţinerii acordată Executivului Tudose.

”Bravo, Carmen Dan, şah mat! Ca membru vechi, al partidului meu,PSD, solicit întrunirea de urgentă a CEX -ului, pentru a hotărî , dacă , după ieşirea necontrolata şi nestatutară a premierului Tudose , mai susţinem echipa Tudose -Ciolacu la guvernare , şi dacă după ieşirile repetate in mass- media , contrare pozitiilor partidului , şi insubordonarea fata de deciziile partidului , mai pot fi menţinuţi in funcţie , aceşti doi colegi , care nu au înţeles nici in ultimul ceas , ca nu au ajuns prin niciun concurs in aceste funcţii , ci au fost puşi acolo de către partid şi ca sa realizeze programul partidului”, a scris, joi seara, deputatul PSD Cătălin Rădulescu pe Facebook.

Anterior şi liderul PSD Vaslui a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu se poate pune continua în acest fel.

”Asemenea lucruri nu ar trebui să se petreacă într-un Guvern, dar din păcate au evoluat de aşa natură încât ne aflăm într-o sarabandă a declaraţiilor. O cunosc pe Carmen Dan, este un om onest, am rămas foarte surprins când premierul, sub impulsul nervilor şi al situaţiei tensionate, a făcut afirmaţiile respective şi i-a solicitat demisia. Demisia ministrului de Interne din cadrul unui Guvern acceptat de o majoritate covârşitoare a decidenţilor din PSD nu cred că se poate cere la nervi, necesită o discuţie, un acord. Trebuie să vedem dacă cel căruia i se cere demisia a săvârşit un act care trebuie sancţionat cu demisie. Din păcate, evoluţia acestui conflict se îndreaptă spre un deznodământ nu chiar plăcut şi dacă va continua în acest fel, adică un ministru încearcă să ia măsuri într-un minister şi premierul îi cere demisia, mai rămâne ca CEX al PSD să îi ceară demisia premierului. Ce altă cale mai poate fi urmată dacă cea a dialogului constructiv nu este deschisă?”, a spus Dumitru Buzatu, pentru MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici