Liviu Dragnea rămâne în închisoare: Curtea de Apel Bucureşti i-a respins contestaţia

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, rămâne în închisoare, după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins, vineri, ca neîntemeiată contestaţia sa la executare.

3633 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea rămâne în închisoare: Curtea de Apel Bucureşti i-a respins contestaţia

Liviu Dragnea rămâne în închisoare: Curtea de Apel Bucureşti i-a respins contestaţia

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti s-au pronunţat, vineri, în cazul contestaţiei la executare depusă de fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

Judecătorii au decis să respingă ca neîntemeită contestaţia formulată de Dragnea.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive.

Fostul lider PSD se află încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici