Video Liviu Dragnea, replică pentru un jurnalist care i-a spus că are o obsesie cu SMS-urile: Nu mă faceţi obsedat, că nu sunt

Liviu Dragnea a avut un schimb de replici cu un jurnalist care, în timpul unei conferinţe de presă, i-a spus că are o obsesie, atunci când i-a pus o întrebare citind din telefon una din recomandările MCV, iar liderul social-democrat i-a replicat că nu este „obsedat” aşa cum a apreciat reporterul.

2341 afișări

„Ce anume din recomandările MCV veţi pune în aplicare ţinând cont că se spune foarte clar, se cere suspendarea imediată a punerii în aplicare a legilor justiţiei şi a ordonanţelor de urgenţă ulterioare?”, l-a chestionat un jurnalist pe Liviu Dragnea, miercuri, într-o conferinţă de presă la Parlament, reporterul citind din telefon în timpul întrebării.

În timpul întrebării, liderul PSD şi-a luat tocul de la ochelari şi s-a prefacut că se uită la el, imitând astfel jurnalistul care citea de pe telefon.

„Vă citesc din cele 8 recomandări”, i-a transmis reporterul. „Păi încerc şi eu să citesc nişte SMS-uri”, i-a replicat Dragnea.

Jurnalistul i-a spus preşedintelui PSD că are o obsesie cu SMS-urile: „Nu sunt SMS-uri, domnule Dragnea, nu ştiu de ce aveţi această obsesie cu SMS-urile, era un citat din cele 8 recomandări”.

„Nu mă faceţi obsedat, că nu sunt”, i-a răspuns Dragnea.

Jurnalistul a continuat spunând că la mai multe conferinţe de presă în care reporterii se uită în telefon când pun întrebări ca să citeze din unele documente, Liviu Dragnea îşi manifestă nemulţumirea că jurnaliştii pun întrebări primite din redacţii.

„Aveţi această obsesie pentru că repetaţi acest lucru tot timpul că citim SMS-uri. Citim informaţii din recomandările MCV”, a spus jurnalistul.

Întrebat, mai departe, ce anume va implementa din recomandările MCV, Dragnea a răspuns: „Eu ţin cont de aceste recomandări dar m-am uitat cu atenţie în Regulamentul Camerei Deputaţilor şi eu nu am competenţa de revocare a procurorilor şefi. Eu am spus şi alaltăieri, spun şi azi, că în zilele următoare o să avem întâlnire să ne stabilim un punct de vedere comun şi un plac de acţiune comun în funcţie de recomandările MCV”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici