Liviu Dragnea s-a vindecat de Covid-19. Codrin Ştefănescu: Fostul lider PSD se confruntă acum cu alte probleme de sănătate

  • Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat vineri seara că Liviu Dragnea s-a vindecat de Covid-19, dar are dureri mari la coloană.
  • Acesta susţine că fostul lider social-democrat este supus în continuare „unui lung şir de abuzuri şi nedreptăţi”.
11029 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea s-a vindecat de Covid-19. Codrin Ştefănescu: Fostul lider PSD se confruntă acum cu alte probleme de sănătate

Codrin Ştefănescu susţine că a fost în vizită la Liviu Dragnea joi, 31 decembrie.

„Ieri am fost în vizitā la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scāpat de Covid, dar are dureri mari la coloanā. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunţat la ideea de a-l muta forţat în alt judeţ. Voi şi presa aţi avut un rol hotărâtor în acest sens. E supus în continuare unui şir lung de abuzuri şi nedreptăţi, dar va rezista până la capăt”, a scris vineri seara Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Fostul secretar general al PSD a anunţat în 13 decembrie că Liviu Dragnra a fost confirmat cu Covid-19 şi a fost transferat la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava.

„A fost dus la Spitalul Jilava, unde este plin de Covid, a fost pus în cameră cu mai mulţi bolnavi. (...) Vreau să îl văd acasă, în viaţă”, a spus atunci Ştefănescu, pentru MEDIAFAX.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în 27 mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici