Liviu Dragnea şi Mihai Tudose au convenit să se facă o EVALUARE a tuturor celor 135 de secretari de stat "într-o săptămână, maxim două"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Mihai Tudose au convenit să se facă o evaluare a secretarilor de stat, pe care miniştrii vor trebuie să o realizeze în maxim două săptămâni.

529 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea şi Mihai Tudose au convenit să se facă o EVALUARE a tuturor celor 135 de secretari de stat "într-o săptămână, maxim două"

Liviu Dragnea şi Mihai Tudose au convenit să se facă o evaluare a secretarilor de stat

”Am stabilit cu primul ministru şi li s-a cerut miniştrilor să prezinte într-o săptămână, maxim două săptămâni, o evaluare a secretarilor de stat. S-a discutat, s-a făcut evaluarea guvernării astă-vară, s-a făcut o analiză a guvernării acum o analiză a ministerelor, a miniştrilor, dar e obligatoriu să se realizeze o evaluare a secretarilor de stat”, a anunţat Liviu Dragnea după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, care s-a desfăşurat vineri la Suceviţa.

Dragnea a spus că pot fi şi cazuri în care secretarii de stat ar putea primi alte domenii decât cele de care se ocupă acum, în cazul în care competenţele lor nu sunt folosite adecvat în momentul de faţă. ”Sunt 135 de secretari de stat, cred. Poate toţi sunt buni, poate nu toţi sunt buni. Poate unii sunt buni pe un domeniu şi gestionează sau au primit atribuţii pe alt domeniu...”, a spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici