Liviu Nistoran îi dă în judecată pe Cristian Rădulescu şi Valeriu Tabără

Deputatul Liviu Nistoran a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că miercuri va depune plângere penală împotriva liderului şi viceliderului grupului PD din Camera Deputaţilor, Cristian Rădulescu şi Valeriu Tabără, pentru că cei doi l-au exclus din acest grup parlamentar.

13 afișări
Imaginea articolului Liviu Nistoran îi dă în judecată pe Cristian Rădulescu şi Valeriu Tabără

Liviu Nistoran îi dă în judecată pe Cristian Rădulescu şi Valeriu Tabără

„Voi depune mâine plângeri penale împotriva liderului şi viceliderului grupului PD din Camera Deputaţilor, Cristian Rădulescu şi, respectiv, Valeriu Tabără, pentru faptul că au comis o infracţiune în Parlament, prin care m-au scos din grupul PD şi încearcă să mă înlocuiască şi din funcţia de preşedinte al subcomisiei pentru spaţiu”, a declarat, pentru MEDIAFAX, deputatul Liviu Nistoran.

El a susţinut că Rădulescu şi Tabără nu au dreptul să îl excludă din grupul PD, pentru că Regulamentul Camerei Deputaţilor stipulează că un parlamentar poate părăsi un grup prin demisie sau prin excludere din partid.

„Eu nu am fost exclus din partid. Nu am primit nicio informare oficială din partea niciunei structuri de partid a PD”, a completat Nistoran

Potrivit lui Nistoran, conferinţa de presă a lui Emil Boc referitoare la excluderea sa din partid reprezintă o ”declaraţie politică la cald”.

„Statutul PD arată că BPN discută problema, iar eu să fiu prezent, apoi decizia se propune CNC, care, la rândul său, va lua decizia excluderii. Cu trei zile înainte trebuie să fiu informat, pentru a afla care sunt motivele sancţiunii”, a explicat Nistoran.

În 4 octombrie, liderul PD Emil Boc a anunţat excluderea din partid a parlamentarilor PD Liviu Nistoran şi Radu Ţârle, pentru votul "împotrivă" la moţiunea cenzură a PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici