Ludovic Orban a numit un nou prefect: Angajaţii prefecturii trebuie să fie la dispoziţia cetăţeanului la orice oră şi în orice zi

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică, la instalarea lui Daniel Tudorel Zamfir la prefectura Ilfov, că angajaţii prefecturii trebuie să fie mereu la dispoziţia cetăţeanului, la orice oră şi în orice zi. Şeful Executivului a afirmat că „administraţia Bucureştiului este deocamdată în alt film”.

1186 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban a numit un nou prefect: Angajaţii prefecturii trebuie să fie la dispoziţia cetăţeanului la orice oră şi în orice zi

Ludovic Orban: Angajaţii prefecturii trebuie să fie la dispoziţia cetăţeanului la orice oră şi în orice zi

„Angajaţii prefecturii, ai serviciilor deconcentrate, trebuie să fie la dispoziţia cetăţeanului la orice oră, în orice zi. Consider că este extrem de important să existe o comunicare şi un dialog între reprezentanţii Guvernului din Bucureşti şi reprezentanţii Guvernului din Ilfov. Nu spun administraţia Bucureştiului pentru că deocamdata administraţia Bucureştiului joacă în alt film”, a declarat Ludovic Orban.

Guvernul l-a numit, vineri, pe liberalul şi fostul consilier Daniel Tudorel Zamfir în funcţia de prefect în judeţul Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
prefect,
ilfov

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici