Ludovic Orban acuză PSD de fake news şi manipulare pe subiectul „casca” lui Klaus Iohannis. Imaginea, distribuită şi de Firea | FOTO

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, după ce Gabriela Firea l-a acuzat pe Klaus Iohannis că a purtat o cască în timpul unei conferinţe de presă, că PSD face o campanie bazată pe fake-news şi manipulare, fiind vizibil faptul că şeful statului nu purta cască.

2628 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban acuză PSD de fake news şi manipulare pe subiectul „casca” lui Klaus Iohannis. Imaginea, distribuită şi de Firea | FOTO

Ludovic Orban acuză PSD de fake news şi manipulare pe subiectul „casca” lui Klaus Iohannis. Imaginea, distribuită şi de Firea

„Îmi pare rău că se continuă mizeriile. Am văzut fotografia aia cu casca. Preşedintele a stat în faţa jurnaliştilor, a stat după de vorbă cu ei, oricine putea să vadă. Nici vorbă de existenţa a unei căşti. Dar ăsta e stilul cu care comunică PSD-ul. Că Iohannis taie pensiile, în 2014 au minţit aşa, acum la fel spun. PSD răspândeşte această minciună. Că închidem spitale. Au pus chiar şi o listă cu spitalele pe care le închidem pe pagina lor de Facebook. Au şi sponsorizat. În condiţiile în care în programul nostru de guvernare nu scrie nimic de spitale. Ăsta e stilul mincinos şi lipsit de responsabilitate în care face PSD campanie. Din punctul nostru de vedere nu avem ce să vorbim cu ei”, a spus Ludovic Orban, la Digi24.

Premierul a adăugat că ”se poate observa diferenţa” dintre Klaus Iohannis li Viorica Dăncilă.

Imaginea distribuită de mai mulţi membri PSD:

„Se vede diferenţa. Am spus foarte limpede, românii îşi pot forma opinia despre candidaţi, pentru că sunt candidaţi foarte bine cunoscuţi. Ca atare, preşedintele este deschis la orice fel de dialog şi toată campania a fost înconjurat de oameni, a comunicat cu cetăţenii şi nu cred că are nevoie să în stilul de campanie pe care îl face PSD-ul, bazat pe fake-news, pe manipulări sau minciuni gogonate. El este deschis dialogului cu cetăţenii, a anunţat inclusiv o dezbatere cu ziarişti şi analişti”, a subliniat Orban.

Primarul general Gabriela Firea a fost ironică, miercuri seara, la adresa lui Klaus Iohannis, care a fost întrebat, în timpul conferinţei de presă, dacă are cască şi i se suflă răspunsurile. „Este nu numai foarte curajos (...) , ci şi foarte spontan”, scrie Firea, pe Facebook.

„Preşedintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat şi sigur pe el, ci şi foarte spontan! O dovedeşte cu prisosinţă casca din ureche folosită la conferinţa de presă! Doamne, aşa ceva!!?? Ghinion!!”, scrie Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.
Preşedintele Klaus Iohannis i-a întrebat, miercuri, pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă de la PNL, dacă îl bănuiesc „câteodată că fără copiuţe nu merge”, fiind întrebat dacă are cască şi dacă îi suflă cineva răspunsurile.

„Mă bănuiţi câteodată că fără copiuţă nu merge? Nu, nu cred că mă bănuiţi de aşa ceva. Doamne fereşte”, le-a spus Klaus Iohannis.

Şeful statului le-a demonstrat jurnaliştilor că nu are căşti în urechi şi a făcut un gest dorind să indice că toate răspunsurile sale sunt ale sale, nu ale consilierilor.

Taguri:
iohannis,
orban,
cască

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici