Ludovic Orban: Moţiunea va fi depusă cel mai probabil marţi. Vor fi mai mult de 237 de semnături

Ludovic Orban a declarat, pentru MEDIAFAX, că moţiunea de cenzură pentru demiterea guvernului Dăncilă va fi depusă cel mai probabil marţi. Preşedintele Partidului Naţional Liberal a mai spus că la data depunerii, moţiunea de cenzură va avea mai mult de 237 de semnături.

146 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: Moţiunea va fi depusă cel mai probabil marţi. Vor fi mai mult de 237 de semnături

Ludovic Orban: Moţiunea va fi depusă cel mai probabil marţi. Vor fi mai mult de 237 de semnături

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că moţiunea de cenzură va fi depusă "cel mai probabil marţi".

Întrebat câte semnături mai are în acest moment moţiunea, Ludovic Orban a răspuns: "La data depunerii moţiunii, vor fi peste 237 de semnături "

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat ,săptămâna trecută, că formaţiunea a strâns 237 de semnături pentru moţiunea de cenzură şi că există discuţii cu alţi 10 paralmentari pentru susţinerea demersului, inclusiv din rândurile parlamentarilor PSD.

Numele moţiunii de cenzură iniţiate de PNL este „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis urgent”. În textul documentului obţinut de MEDIAFAX, opoziţia vorbeşte despre şansele pe care România le-a ratat în perioada guvernării PSD şi despre „incompetenţa” premierului Viorica Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici