Lupta pentru putere în PDL: Baconschi îşi lansează miercuri platforma creştin-democrată la care participă şi Băsescu

Miza împingerii în faţă a ministrului de Externe este refacerea imaginii PDL, prăbuşit în încrederea populaţiei, scopul pe termen lung fiind pregătirea sa ca viitor candidat la preşedinţie, posibilitate anunţată de către Traian Băsescu, în urmă cu câteva săptămâni, informează Gândul.

20 afișări
Imaginea articolului Lupta pentru putere în PDL: Baconschi îşi lansează miercuri  platforma creştin-democrată la care participă şi Băsescu

Lupta pentru putere în PDL: Baconschi îşi lansează miercuri platforma creştin-democrată la care participă şi Băsescu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Chiar dacă, în principiu, tabăra creată în jurul lui Baconschi a fost gândită iniţial ca o variantă la "aripa liberală", reprezentată prin eurodeputaţii democrat-liberali de la Bruxelles Theodor Stolojan, Monica Macovei şi Cristian Preda, ideea lansării unui nou curent şterge potenţialele disensiuni.

Citeşte mai multe despre lupta pentru putere din PDL pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici