Mahmoud Abbas face o vizită în România, luni şi marţi, la invitaţia preşedintelui Băsescu

Preşedintele Autorităţii Naţionale Palestiniene, Mahmoud Abbas, va face, luni şi marţi, o vizită oficială în România, la invitaţia preşedintelui Traian Băsescu.

45 afișări
Imaginea articolului Mahmoud Abbas face o vizită în România, luni şi marţi, la invitaţia preşedintelui Băsescu

Mahmoud Abbas face o vizită în România, luni şi marţi, la invitaţia preşedintelui Băsescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În cadrul vizitei, preşedintele Autorităţii Naţionale Palestiniene va avea convorbiri oficiale cu preşedintele României, cu primul-ministru şi preşedintele Camerei Deputaţilor. În cadrul convorbirilor la nivel înalt, vor fi abordate atât teme bilaterale, cât şi problematica Orientului Mijlociu", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX.

Ceremonia Primirii Oficiale la Palatul Cotroceni va avea loc luni la ora 15.30, urmând ca în cadrul întâlnirii cu şeful statului român să fie semnate o serie de documente oficiale

Potrivit Preşedinţiei, cei doi şefi de stat vor susţine declaraţii de presă.

De asemenea, preşedintele va oferi un dineu oficial în onoarea preşedintelui Autorităţii Naţionale Palestiniene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici