Marcel Ciolacu, despre angajarea nepoatei sale la ICR: Nu m-a dus capul să o pun şefă la aeroport

Preşedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, a reacţionat, miercuri, la acuzaţiile potrivit cărora şi-a angajat nepoata, pe Andreea Ciolacu, la Institutul Cultural Român.Ciolacu a spus că Andreea e o artistă: „Nu m-a dus capul să o pun şefă la aeroport”, a răspuns sarcastic liderul PSD.

2127 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, despre angajarea nepoatei sale la ICR: Nu m-a dus capul să o pun şefă la aeroport

Marcel Ciolacu, despre angajarea nepoatei sale la ICR: Nu m-a dus capul să o pun şefă la aeroport

Ciolacu a spus că Andreea, nepoata sa, a terminat Regie – Artă Fotografică, având media 10, iar angajarea ei la ICR nu a ţinut de faptul că el este politician.

„Andreea o cheamă pe nepoata mea. Nu m-a adus capul să o pun şefă nici la aeroport, nici manager de spital. Andreea, nepoata mea, în afară de faptul că este un copil deosebit, a terminat Regia - Arta fotografică cu nota 10. Vă puteţi interesa. Cred că o zonă cum este ICR-ul este tocmai potrivită stilul ei şi cu felul ei de a fi. Este o artistă”, a spus Ciolacu, la Digi24.

Preşedintele interimar PSD a fost întrebat dacă Andreea nu a fost ajutată dat fiind faptul că preşedintele ICR Mirel Taloş a făcut parte din ALDE.

„Nu am făcut alianţă cu Călin Popescu Tăriceanu pentru a-mi angaja nepoata care a terminat Regie - Artă fotografică şi care are nenumărate premii câştigate în străinătate. Nu în România. Sper că nu trebuie să fac alianţă şi cu Bruxelles-ul. Îmi pare foarte rău, nu îl cunosc pe domnul Taloş Mirel de la ICR şi mă bucur că Andreea şi-a găsit locul. Aş vrea să faceţi această diferenţă, între un copil bun şi un profesionist şi alte numiri”, a mai spus Ciolacu.

Andreea Ciolacu, nepoata preşedintelui interimar PSD Marcel Ciolacu, a fost angajată fără concurs în funcţia de consilier personal al preşedintelui ICR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
nepoată,
icr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici