Marius Martinescu, desemnat de PDL secretar de stat în MAI - surse

Fostul primar al oraşului Lugoj Marius Martinescu a fost desemnat de PDL secretar de stat în MAI, funcţie solicitată de filiala Timiş, iar consilierii generali în CGMB Horaţiu Ţica şi Mircea Raicu sunt favoriţi pentru ocuparea postului de prefect al Capitalei, revendicat de PDL Sector 4.

195 afișări
Imaginea articolului Marius Martinescu, desemnat de PDL secretar de stat în MAI - surse

Marius Martinescu, desemnat de PDL secretar de stat în MAI - surse (Imagine: Mediafax Foto)

Liderii democrat-liberali l-au desemnat pe fostul primar al oraşului Lugoj Marius Martinescu pentru funcţia de secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, solicitată de filiala PDL Timiş, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea PDL.

Martinescu urmează să gestioneze domeniul administraţiei publice.

El a candidat pentru Camera Deputaţilor într-un colegiu din Timiş, unde a ieşit pe primul loc, dar a pierdut alegerile în urma redistribuirii, în faţa contracandidatului său din partea PSD.

După nominalizarea lui Martinescu la MAI, fostul director al REBU Mircea Raicu, şi el candidat pentru aceeaşi funcţie de secretar de stat, va viza, cel mai probabil, postul de prefect al Capitalei.

Această funcţie a fost revendicată de organizaţia PDL Sector 4.

Mircea Raicu a candidat din partea PDL la Camera Deputaţilor într-un colegiu Sectorul 4, pierzând, însă, în faţa Danielei Popa. El este, în prezent, consilier general în CGMB.

Pentru Prefectura Capitalei mai candidează Horaţiu Ţica, membru PDL Sector 4, şef al consilierilor democrat-liberali din Consiliul General al Capitalei. El a deţinut, în perioada 1996- 2000, funcţia de şef al Direcţiei de Publicitate din Primărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici