Marko: Alegerea lui Predoiu ca ministru al Justiţiei a fost bună, e un tânăr capabil

Preşedintele UDMR Marko Bela consideră că alegerea lui Cătălin Predoiu ca ministru al Justiţiei a fost una bună, acesta fiind un tânăr capabil.

13 afișări
Imaginea articolului Marko: Alegerea lui Predoiu ca ministru al Justiţiei a fost bună, e un tânăr capabil

Marko: Alegerea lui Predoiu ca ministru al Justiţiei a fost bună, e un tânăr capabil

Marko a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la finalul Consiliului Consultativ a Preşedinţilor Teritorial a UDMR că este bine că s-au rezolvat, astfel, incertitudinile de la Ministerul Justiţiei.

"E foarte bine că s-a rezolvat interimatul prelungit, pentru că nu era bine că într-un domeniu foarte important, cum e Justiţia, nu am avut luni de zile o certitudine”, a spus liderul UDMR.

În ceea ce priveşte persoana noului ministru, Marko Bela a spus că Predoiu este „un om tânăr, capabil, o alegere bună”, cu care speră că UDMR va colabora.

Noul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, va semna, luni dimineaţă, protocolul de predare-primire a portofoliului cu predecesorul său, interimarul Teodor Meleşcanu, informează Biroul de Presă al instituţiei.

"Luni, 3 martie, începând cu ora 8.30, la sediul Ministerului Justiţiei va avea loc semnarea protocolului de predare-primire între noul ministru al Justiţiei, Cătălin Marian Predoiu, şi Teodor Viorel Meleşcanu, fostul ministru intermar al Justiţiei", se precizează într-un comunicat de vineri seară al MJ.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, vineri seară, decretul de numire a avocatului Cătălin Predoiu în funcţia de ministru al Justiţiei, documentul fiind publicat la scurt timp în Monitorul Oficial. Tot vineri seară, Predoiu a depus jurământul şi a fost învestit în noua funcţie de preşedintele Traian Băsescu, în cadrul unei scurte ceremonii desfăşurate la Palatul Cotroceni.

 

 



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici