Mazăre: Sunt în campanie electorală de opt ani, voi câştiga din primul tur

Liderul organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Radu Mazăre, este convins că va câştiga Primăria din primul tur al alegerilor, afirmând că nu se teme de nici unul dintre contracandidaţii săi, el susţinând că nu-şi lansează candidatura cu "tam-tam" pentru că este "de opt ani în campanie electorală".

41 afișări
Imaginea articolului Mazăre: Sunt în campanie electorală de opt ani, voi câştiga din primul tur

Mazăre: Sunt în campanie electorală de opt ani, voi câştiga din primul tur (Imagine: Mediafax Foto)

Radu Mazăre a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu se teme de atacurile principalilor săi adversari şi este convins că se va impune din primul tur al alegerilor aşa cum s-a întâmplat şi în urmă cu patru ani.

"Nu mi-e teama de nici unul dintre ei. Voi câştiga din primul tur. Ei pot să spună orice, de facut e mai greu. Eu nu pot să stau să comentez ce zice 2 la sută sau 3 la sută", a afirmat Radu Mazăre.

El susţine că nu îşi va lansa candidatura aşa cum se întâmplă de obicei şi nici nu va avea o campanie electorală specială.

"Nu îmi lansez candidatura. Ce atâta tam-tam ! După opt ani de zile, ce tam-tam să mai fac ? Lumea ştie că voi candida, ce să mai lansez, nu lansez nimic. Sunt în campanie electorală de opt ani", a spus primarul.

El avertizează că este posibil ca proiectele demarate la începutul acestui an, gen construcţia de locuinţe ieftine pentru tineri şi subvenţionarea a jumătate din dobândă la creditele ipotecare de până în100.000 de euro, ar putea să nu mai continue în cazul în care nu va câştiga alegerile.

"Dacă nu ies primar aceste proiecte nu vor continua. Ca să fac aceste blocuri trebuie să fiu primar. Eu am iniţiat proiectul, eu îl duc la sfârşit Iar ca.să ies primar, lumea trebuie să mă voteze. E simplu", a explicat Radu Mazăre.

Principalii săi contracandidaţi sunt Victor Manea din partea PNL şi Dorel Onaca, din partea PDL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici