Mihai Răzvan Ungureanu, invitat în emisiunea lui Iosif Sava. Imagini de acum 16 ani

Acum 16 ani tânărul istoric Mihai Răzvan Ungureanu era invitat la emisiunea Serata muzicală TV a realizatorului Iosif Sava, un talk show la care erau de regula chemate personalităţi de prim rang ale României.

947 afișări
Imaginea articolului Mihai Răzvan Ungureanu, invitat în emisiunea lui Iosif Sava. Imagini de acum 16 ani

Mihai Răzvan Ungureanu

"Sunt împotriva istoricului care are judecăţi etice şi care îşi permite să se amestece, trăgând de urechi generaţii, care îşi permite să se amestece în viaţa semenilor săi, aratând că este un singur drum moral şi acela este de urmat. Istoricul este de multe ori un personaj pătimaş. Jignit într-o parte sau refuzat de cultura unei ţări se răzbună scriind împotrivă. Nimeni nu ţine cont de avertismentele pe care subliminal orice carte de istorie le propune mai marilor acelor timpuri", spunea Mihai Răzvan Ungureanu, în emisiunea din 1996.

Secvenţe din emisiunea lui Iosif Sava, pe site-ul TVR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici