Mihai Tudose: „Aflăm azi că Wooow Cîţu e penal internaţional - asta înseamnă să ai ştofă”

Europarlamentarul Mihai Tudose, vicepreşedinte PSD, îl ironizează pe premierul Florin Cîţu, care a admis că în 2000 a condus băut: „Aflăm azi că Wooow Cîţu e penal internaţional - asta înseamnă să ai ştofă”.

6564 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose: „Aflăm azi că Wooow Cîţu e penal internaţional - asta înseamnă să ai ştofă”

Mihai Tudose: Aflăm azi că Wooow Cîţu e penal internaţional - asta înseamnă să ai ştofă

„Scurtu’ drum către acasă… După delirul continuu în care ne ţine de când e la butoane, după dezastrul provocat şi susţinut de el în tooooate domeniile, după, după…. Aflăm azi că Wooow Cîţu e penal internaţional. Asta înseamnă să ai ştofă! Nu Jilava, Rahova, de-astea maidaneze! Nu! America!!! Du-te acasă, Cîţu. Azi. Acum. Şi stai acolo. Fără pâine”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

Social-democratul are un mesaj şi pentru liderii USR PLUS.

„P.S. Alde Usr-pluş v-a picat semnalu’? Cum e cu fără penali? Era vorba doar de penali români? Puşcăria din străinătate o puneţi la studii?!?”, conchide Tudose.

Premierul Florin Cîţu a admis că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influenţa alcoolului: „Am făcut o greşeală acum 20 de ani. Interesant că apare acum informaţia”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici