Mihai Tudose, despre legile justiţiei: Voi ţine cont şi de poziţia celor din Piaţa Victoriei

Premierul Mihai Tudose a declarat, marţi, la România TV, că atunci când pachetul de legi ale justiţiei va veni la Guvern însoţit de avizul CSM, va ţine cont atât de poziţiile exprimate în interiorul sistemului judiciar, cât şi de poziţia celor au manifestat în faţa clădirii Guvernului.

719 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose, despre legile justiţiei: Voi ţine cont şi de poziţia celor din Piaţa Victoriei

Mihai Tudose, despre legile justiţiei: Voi ţine cont şi de poziţia celor din Piaţa Victoriei

Mihai Tudose a precizat că Guvenrul nu are încă pe masă o variantă finală a pachetului de legi din domeniul justiţiei.

”Domnul Tudorel Toader a venit cu o schiţă de proiect a ceea ce a înţeles domnia sa din discuţiile cu ceilalţi sau a preluat mot-a-mot sugestiile unor actori din domeniul justiţiei. A ieşit cu ele pe piaţă, a provocat dezbateri. Va trimite acest proiect la CSM, să vedem cu ce vine. Oficial, acel proiect încă nu a venit la Guvern”, a spus Tudose.

El a adăugat că, atunci când Guvernul va lua în dezbatere aceste legi, se va ţine seama nu doar de opiniile venite din sistemul judiciar, cât şi al cetăţenilor care îşi exprimă poziţia prin manifestaţii. ”Când va veni, vă asigur că voi ţine cont atât de avizul CSM, cât şi de poziţia tuturor celor din piaţă. Când vorbesc de «piaţă», vorbesc chiar şi de piaţa din faţa clădirii Guvernului (Piaţa Victoriei - n.red.), dar şi din această «piaţă» a lumii justiţiei”, a mai spus Toader.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici