Mihnea Năstase, replică la „declaraţia nefericită” a lui Orban: Am demisionat pe 4 noiembrie. A fost o funcţie neremunerată

Mihnea-Daniel Năstase a declarat că a înaintat fostului premier Viorica Dăncilă demisia sa din funcţia de consilier onorific încă din 4 noiembrie şi nu lui Ludovic Orban. Afirmaţia vine după ce actualul prim-ministru a spus că a semnat eliberări din funcţii ale fiilor lui Năstase şi Buzatu.

9187 afișări
Imaginea articolului Mihnea Năstase, replică la „declaraţia nefericită” a lui Orban: Am demisionat pe 4 noiembrie. A fost o funcţie neremunerată

Mihnea Năstase, replică pentru Orban: Demisia mea a fost înaintată Vioricăi Dăncilă pe 4 noiembrie

Comunicat de presă: A fost o decizie de onoare pentru un mandat onorific! În perioada 25 iulie - 04 noiembrie 2019, am funcţionat în calitatea de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. Vreau să precizez şi să subliniez faptul că această funcţie a fost neremunerată. Astăzi (miercuri - n.r.) am văzut că domnul Orban a făcut o declaraţie nefericită (un fapt destul de des întâlnit), preluată de o parte din presă”, a scris Mihnea Năstase, miercuri, pe Facebook.

„Am considerat normal ca în momentul în care a încetat activitatea guvernului Dăncilă, să iau o decizie de onoare pentru un mandat onorific. Demisia mea a fost înaintată doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă pe data de 4 noiembrie, nu domnului Orban. Anexez la acest comunicat de presa o poză cu demisia înaintată”, a completat fiul cel mic al lui Adrian Năstase.

Premierul Ludovic Orban a declarat, la începutul şedinţei de Guvern, că cere curăţarea instituţiilor publice de persoane puse pe alte criterii decât competenţa, dând exemplul funcţiilor de consul general sau a secretarilor de stat. El a spus că aşteaptă să facă febră musculară de la semnat atâtea decizii, precizând că trebuie curăţate instituţiile de pile şi nepotisme.

Miercuri a apărut în Monitorul Oficial decizia de eliberare din funcţia de consilier onoriffic al vicepremierului pentru parteneriate Strategice a lui Mihnea Daniel Năstase, fiul lui Adrian Năstase şi a lui Tudor Buzatu, fiul lui Dumitru Buzatu (lider PSD Vaslui), din funcţia de secretar de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici