Miniştrii de Externe român şi israelian se vor întâlni la Adunarea Generală ONU de la New York

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a discutat, joi, cu ambasadorul israelian la Bucureşti, Dan Ben-Eliezer, despre relaţiile bilaterale, regionale şi internaţionale, fiind stabilită o întâlnire bilaterală între miniştrii de externe român şi israelian la Adunarea Generală ONU de la New York.

242 afișări
Imaginea articolului Miniştrii de Externe român şi israelian se vor întâlni la Adunarea Generală ONU de la New York

Titus Corlăţean (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"În cadrul întrevederii, cei doi interlocutori au evocat nivelul excelent al relaţiilor bilaterale, atât la nivel politic cât şi în domeniul economic şi comercial şi au examinat modalităţile cele mai eficiente pentru amplificarea acestora. A fost subliniat interesul reciproc pentru menţinerea unei dinamici ridicate a dialogului bilateral şi pentru continuarea evoluţiilor ascendente înregistrate în ultimii ani în cooperarea româno-israeliană, atât la nivel bilateral, cât şi cu terţe state. Cei doi oficiali au realizat un schimb de opinii cu privire la evoluţiile regionale şi internaţionale şi au exprimat disponibilitatea de întărire a cooperării la nivel multilateral", se arată într-un comunicat MAE remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Ministerul precizează că în cadrul întrevederii au fost evocate, totodată, aspecte de interes de pe agenda sesiunii Adunării Generale ONU de la New York, "fiind convenită organizarea unei întâlniri bilaterale între miniştrii de externe român şi israelian".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici