Miniştrii USR PLUS vor demisiona din Guvern. Anunţul lui Dacian Cioloş

Dacian Cioloş a anunţat că miniştrii USR PLUS vor pleca din Guvern la începutul săptămânii viitoare. Decizia a fost luată vineri seara, a precizat Cioloş.

1220 afișări
Imaginea articolului Miniştrii USR PLUS vor demisiona din Guvern. Anunţul lui Dacian Cioloş

Miniştrii USR PLUS vor demisiona din Guvern. Anunţul lui Dacian Cioloş

Probabil, demisiile miniştrilor USR PLUS vor fi depuse luni.

„În această seară am decis ca la începutul săptămânii viitoare, cel mai probabil luni, vor pleca. Nu poţi pleca pe nepusă masă, ei au proiecte în desfăşurare”, a explicat Dacian Cioloş, vineri seara, la Digi24.

Dacian Cioloş a mai spus că nu ştie dacă premierul Florin Cîţu îi va revoca din funcţii pe miniştrii USR PLUS.

„Nu ştiu ce are de gând domnul Cîţu, colegii au decis să-şi depună mandatul”, a precizat Cioloş.

Despre demisiile miniştrilor USR PLUS a vorbit şi Dan Barna în timpul conferinţei de presă convocată pentru a anunţa depunerea moţiunii de cenzură la adresa Guvernului Cîţu.

„Am depus moţiunea de cenzură. Credem că în momentul în care PNL va propune un nou premier coaliţia va putea să continue... Săptămâna viitoare ne vom depune demisiile. Florin Cîţu nu mai are sprijinul politic al lui USR PLUS... Parlamentul va decide... noi vom merge în opoziţie dacă Guvernul nu o să cadă... Dacă moţiunea trece, noi ne vom aşeza la discuţii cu PNL şi UDMR”, a spus Dan Barna.

USR PLUS şi AUR au depus vineri seara, la Parlament, o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici