Ministrul Transporturilor, despre remaniere: Nu m-am agăţat de un scaun, nu mi s-a reproşat nimic

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, vineri, la Suceava, că nu s-a agăţat niciodată de vreun scaun, că nu i s-a reproşat nimic şi că nu a auzit în partid discuţii legate de o viitoare remaniere a Guvernului Dăncilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

189 afișări
Imaginea articolului Ministrul Transporturilor, despre remaniere: Nu m-am agăţat de un scaun, nu mi s-a reproşat nimic

Răzvan Cuc, despre remaniere: Nu m-am agăţat de un scaun, nu mi s-a reproşat nimic

Prezent la Suceava într-o vizită pe şantierele din judeţ, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost întrebat de jurnalişti dacă se simte remaniabil, după ce în presă au apărut informaţii legate de o viitoare remaniere a Guvernului Dăncilă. Ministrul Cuc a răspuns jurnaliştilor că şi-a făcut treaba, că nu i s-a reproşat nimic legat de activitatea sa şi că în partid nu s-a discutat de remaniere.

„Haideţi să vă spun un lucru: eu niciodată nu m-am agăţat de un scaun şi nici nu o să mă agăţ de vreun scaun. Important este ceea ce se faci în momentul în care deţii o funcţie. Ce proiecte reuşeşti să faci, ce proiecte lansezi, ce proiecte finalizezi şi cum îţi pui tu amprenta ca ministru în domeniul în care activezi. Decizia remanierii este o decizie care îi aparţine doamnei prim-ministru şi sunt convins că toţi colegii se vor supune deciziei, fără echivoc”, le-a răspuns jurnaliştilor Răzvan Cuc.

El a fost întrebat şi dacă a primit reproşuri din partea colegilor şi a spus că nu, discuţiile legate de remaniere fiind numai în presă, nu şi în partid.

„Eu până în momentul de faţă nu am avut reproşuri din partea colegilor din partid. Tot ce mi s-a cerut am făcut, am lucrat, sunt pe şantiere, urmărim obiectivele de investiţii… Nu ştiu de unde au apărut aceste informaţii, întrebaţi-i pe cei care scriu pentru că eu nu am auzit în partid ceva vizavi de vreo remaniere. Se scrie în presă, iar în presă se pot face supoziţii foarte multe…”, a mai spus ministrul Răzvan Cuc.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, sâmbătă, că începând din această săptămână va fi evaluată activitatea fiecărui minister în parte, precizând că membrii coaliţiei guvernamentale vor decide dacă se va face remaniere sau se va lua în calcul o restructurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici