Minorităţile anunţă în plenul Parlamentului că vor vota bugetul pe 2010

Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale va vota proiectul de buget pe 2010, dar deputaţii minorităţilor "vor face tot ce le stă în putinţă" să înlăture, în acest an, toate măsurile care au dus la depresia economică, a anunţat, luni, Varujan Pambuccian.

16 afișări
Imaginea articolului Minorităţile anunţă în plenul Parlamentului că vor vota bugetul pe 2010

Minorităţile anunţă în plenul Parlamentului că vor vota bugetul pe 2010 (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Bugetul este construit pe «Nu avem încotro», aşa a fost gândit când a fost încheiat acordul cu FMI. Nu ştiu dacă a fost bine să încheiem acest acord. Este un buget cu restricţii uriaşe, care nu ne permite nici dezvoltare, nici planuri pe termen lung, ci va asigura traiul de azi pe mâine", a afirmat, în plenul Parlamentului, liderul grupului parlamentar al minorităţilor Varujan Pambuccian.

Pambuccian a spus că speră să fie înlăturate atât impozitul forfetar, cât şi "o grămadă de nedeductibilităţi la nivelul întreprinderilor", arătând că aceste măsuri nu au făcut decât "să mute nişte oameni în zona şomerilor pe care statul trebuie să-i plătească".

"Nu am rezolvat nimic. Trebuie să renunţăm la acele măsuri care s-au dovedit greşite. Este un buget făcut în condiţii că nu avem încotro, îl vom vota, dar vom face tot ce ne stă în putinţă să înlăturăm toate măsurile care au dus la depresia economiei", a adăugat Varujan Pambuccian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici