Minorităţile, dispuse să discute cu Boc despre formarea Guvernului

Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale este dispus să se întâlnească cu liderul PDL Emil Boc pentru a discuta pe tema formării viitorului Guvern, a declarat, vineri, liderul grupului, Varujan Pambuccian, adăugând că va lua o decizie în funcţie de propunerile pe care le va primi.

16 afișări
Imaginea articolului Minorităţile, dispuse să discute cu Boc despre formarea Guvernului

Liderul grupului parlamentar al minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Pambuccian a declarat, pentru MEDIAFAX, că grupul minorităţilor se va întâlni cu "toată lumea" şi va discuta, urmând să vadă ce propuneri va primi şi pe ce variantă va merge.

Pambuccian a arătat că grupul minorităţilor s-a întâlnit cu Emil Boc şi cu Liviu Negoiţă atunci când UDMR nu a dorit să facă acest lucru.

El a arătat că grupul minorităţilor a analizat, în urmă cu trei luni, toate variantele pe care le are, dar nu a luat în calcul varianta în care Klaus Iohannis nu doreşte să meargă mai departe.

"Grupul nostru, acum trei luni când am stat să analizăm toate variantele, a construit scenarii pe toate variantele şi o să vedem pe care vom merge. Noi avem, însă, o problemă pentru că l-am susţinut pe Klaus Iohannis şi ne-am trezit că nu mai doreşte să meargă mai departe şi acesta este singurul lucru pe care nu l-am luat în calcul", a spus Pambuccian.

El nu a vrut să menţioneze care sunt aceste variante, arătând, însă, că grupul nu a mers niciodată, până acum, pe formula cu un reprezentant în Guvern.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, după întâlnirea cu liderii UDMR, că majoritatea politică pentru formarea Guvernului este ori formula PDL-PNL-UDMR ori PDL-UDMR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici